Sosyal Etkinlikler Kulübü
Okulumuzda sosyal etkinlik çalışmaları 5.sınıf düzeyinden itibaren başlar. Öğrencilerin ilgi alanlarına yönelik sosyal, kültürel, sanatsal, sportif ve bilimsel alanlarda eğitimlerinin ve sosyal gelişimlerinin desteklenmesi amaçlanır. Bu amaçla; İSPANYOLCA, BASKETBOL, BANDO, YAYLI ÇALGILAR, ALMANCA, YARATICI ELLER, GELENEKSEL OYUNLAR, MODERN DANS – ZUMBA, İNGİLİZCE, AKIL OYUNLARI, SATRANÇ, STEM MAKER, HALK OYUNLARI, MASA TENİSİ, DRAMA , TİYATRO, BİLİŞİM TEKNOLOJİSİ, ORİGAMİ ve FEN Kulüpleri kurulmuştur.

Okul Sonrası Etkinlikler
Okul sonrasında öğrenciler haftanın 3 günü havuzdan serbest zaman kapsamında ücretsiz yararlanabilirler. Yüzme dersi almak için öğrencilerimizin kulübe üye olmaları gerekmektedir. Basketbol ve tenis kulübü ile okul bandosu, haftanın belirli günlerinde,  çalışmalarına okul sonrasında devam eder.

Hafta Sonu Etkinlikleri
Öğrencilerin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda, okul bünyesinde faaliyet gösteren Yüzme, Basketbol, Tenis, Jimnastik, Fen- Teknoloji Kulüpleri, Robotik Kulübü ve STEM&Maker Kulübü hafta sonlarında öğrencilerin kişisel gelişimlerini destekler.

Geziler
Öğrencilerimizin yaşadığı çevreye, bilim ve teknolojiye, tarihe olan meraklarını gidermek, dersleri görsel olarak zenginleştirmek amacıyla;
Üretim merkezlerine
Sanatsal ve tarihi mekânlara
Sağlık birimlerine
Eğitici film, sergi ve müzikallere ders programlarını olumsuz olarak etkilemeyecek şekilde geziler düzenlenir.
Öğrencilerin okul ve sınıfta uyması gereken kurallar olduğu gibi gezilerde de uyması gereken kurallar bulunmaktadır.

Gezinin gerçekleşeceği günden en az bir hafta önce velilerimize gezi ile ilgili detaylı bilgilendirme yazıları gönderilir. Öğrencisinin geziye katılmasını istemeyen velilerin okul idaresine yazılı olarak dilekçe vermesi istenir.