HABERLER
Atatürk diyor ki “Milli azim ve bilincin kıymetli eseri olan cumhuriyetin bugünkü ve yarınki neslin demir ellerinde her an yükselip sağlamlaşacağına güvenim tamdır.”
28.10.2020
 Bağımsızlığımızın simgesi şanlı Türk bayrağımız için yazılmış en güzel ve en anlamlı şiirlerden biri olan “Bayrak Şiiri”nin şairi Arif Nihat Asya’yı da saygıyla anarak 14-25 Eylül tarihleri arasında “Bayrak Şiiri’ni En Güzel Ben Okuyorum” etkinliğimizi gerçekleştirdik.
14.10.2020
Başkent Üniversitesi Özel Başkent Ortaokulu Görsel Sanatlar dersinde düzenlediğimiz “Bir Sanatçı Bir Eser” projesi kapsamında bu ay Ressam Hülya Özdemir’i tanıdık.
11.10.2020

Başkent Üniversitesi Özel Başkent Ortaokulu LGS 2020 sonuçları aşağıdaki görselde verilmiştir.

Bu büyük başarıda emeği geçen öğrencilerimizi, velilerimizi, öğretmenlerimizi ve yöneticilerimizi kutluyoruz.

16.07.2020