Kayıt Kabul

1. Yeni Kayıtlar
Başvuru Halkla İlişkiler Birimine ön kayıt formu doldurularak yapılır. İlgili müdür yardımcısına yönlendirme yapılarak kurumun akademik programları ve işleyişi hakkında veli bilgilendirmesi sağlanır. 5.sınıf düzeyinden itibaren öğrencilerin kuruma kabul edilebilmesi için, öğretim programları kazanımları dikkate alınarak yapılan STS (Seviye Tespit Sınavı) ‘ye girerek belirlenen başarı yüzdesine ulaşması gerekir. STS’ de başarı gösteren öğrenciler PDR Birimi tarafından görüşmeye alınır. PDR biriminin raporu doğrultusunda kesin kayda geçilir.

2. Kayıt Yenileme
Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği gereği okul ücretleri Ocak- Mayıs ayları arasında belirlenerek velilere duyurulur. Kurumumuz Ocak ayından itibaren velilere erken ödeme fırsatı tanır. Kayıt yenileme işlemleri Halkla İlişkiler biriminde yapılır. Veli kayıt sözleşmesi, burslu öğrenciler de dâhil olmak üzere, her yıl güncellenir ve veliler tarafından imzalanması aynı yönetmelik gereği zorunludur.