ORTAOKUL Haberler
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları
19 Mayıs 2024

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Özel Başkent Ortaokulu tarafından Büyük Önder Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 105. Yıl dönümüne yakışır bir coşkuyla kutlandı.

Atatürk'ün gençliğe armağan ettiği bu günün kutlamasına Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen müsabakalarda derece alan okul takımlarımızın ve sporcularımızın marşlar eşliğinde gerçekleştirdiği kortej yürüyüşü ile günün anlam ve önemine uygun bir şekilde başlandı. Tenis kortunda gerçekleşen kutlamalar step/aerobik, zumba, jimnastik, Anadolu Ateşi dans gösterileriyle ve müzik dinletileri ile devam eden bayram coşkusu müzik korosu ve tüm Başkentliler tarafından söylenen marşlarla sona erdi.

Milli egemenliğe giden yolda, ilk adımının atıldığı bu günde, biz Özel Başkent Ortaokulu olarak Atatürk’ün ilke ve fikirlerini yaşatma, milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirme, Türkiye Cumhuriyetini koruma ve kollama görevini, sorumluluğunu tazeleme yolunda yeni bir heyecan duymaya devam ediyoruz.