SİZİ BİZ ARAYALIM
X
icon

SİZİ BİZ ARAYALIM

İLKOKUL Haberler
İlköğretim Haftası Kutlama Töreni
12 Eylül 2022

Başkent Üniversitesi Özel Başkent Okulları İlkokulu  2022-2023 eğitim-öğretim yılına 12 Eylül 2022 Pazartesi, açılış töreni ile “Merhaba” dedi.

 

  İlkokul tören alanında düzenlenen törenimiz, saygı duruşunun yapılması, İstiklal Marşı ve Andımız’ın hep bir ağızdan okunmasıyla devam etti.

 

  Başkent Üniversitesi Özel BaşkentOkulları İlkokul Müdürü Sayın Can Yudum Yiğenoğlu:

       "Sevgili Çocuklar, ilköğretim; okumanın, yazmanın, anlamanın temellerinin atıldığı, öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini geliştirdiği, en temel alandır.Bol bol okuyun, araştırın, merak edin, sorun, sorgulayın,her zaman çalışkan olun.” sözleriyle ilköğretimin önemini vurguladı ve yeni eğitim öğretim döneminde başarılar diledi.

Özel Başkent İlkokulu Sınıf Öğretmeni, Sayın Zeynep Yergin, öğrencilerimize Atatürk’ün yolunu işaret ederek eğitimin her alanda olması gerektiğini belirtti.4G sınıfı öğrencilerimizden Melis Kaptı“Canım Okul’um” adlı şiirini okurken; 4G sınıfı öğrencilerimizden Eda Can ve Beste Yüce, Mustafa Kemal Atatürk büstüne çiçek demetlerini sundular.4. sınıf öğrencilerimizden oluşan koro, “İzindeyiz Yüce Atam” marşı ile büyük alkış topladı.Özel Başkent İlkokul öğrencileri, İzmir Marşı’nı coşku ile okuyarak yeni eğitim öğretim yılının ilk dersine girdiler.


2022-2023 eğitim-öğretim yılında tüm öğrenci ve velilerimize sağlık ve başarılar dileriz.

PAYLAŞ:
X