ORTAOKUL Haberler
OKULA DÖNÜŞ ZİLİ BU YIL DA BAŞKENTLİLER İÇİN ÇALDI
12 Eylül 2022

BÜYÜK GÜN GELDİ VE OKULA DÖNÜŞ ZİLİ BU YIL DA BAŞKENTLİLER  İÇİN ÇALDI

12 Eylül sabahı kampüsümüzün bahçesini umut ve heyecanla  dolduran öğrencilerimiz, arkadaşları ve öğretmenleriyle tekrar  bir arada olmanın mutluluğunu yaşadılar.
Okul Müdürümüz İlhami Serdar KARAMAN ;  hayatlarının  ilk yıllarında okulun  büyük önem taşıdığından,  şimdi ve gelecekte  gerekli olan bilgileri okulda öğrendiklerinden ve tüm bu bilgiler sayesinde yaşama hazırlandıklarından bahsetti.
Cumhuriyetin 100. yıl arifesinde öğrencilerimiz tek yürek olarak  andımızı okudular.Kurumumuzun misyon ve vizyonuyla eğitilen öğrencilerimizden 8A sınıfında okuyan  Buğlem Deliçay,en samimi duygularıyla  arkadaşlarına seslendi. Konuşmasında, öğrencilerin yapabileceklerinin en iyisini alçakgönüllü bir kişilikle yapmaları gerektiğini vurguladı. 7.sınıf öğrencilerimizden Sait Karaman’ın , “Atatürk gülümsedi öğretmenim; biz sınıfa girince” dizeleriyle başlayan duygu dolu şiiriyle törenimiz sonlandı.

Tüm öğrencilerimize; durmadan çalışıp üreteceği sağlıklı ,keyifli ,başarılı bir ders yılı diliyoruz.