SİZİ BİZ ARAYALIM
X
icon

SİZİ BİZ ARAYALIM

LİSE Haberler
Paylaşmaya Değer Fikirler "Zorlukların Üstesinden Gelme"
01 Aralık 2022

            Hepimiz günlük hayatta birtakım problemlerle karşılaşırız. Bizim bu problemleri ele alış şeklimiz, problemlerin üzerimizdeki gerçek etkisini belirler. Zorlukları ele alış şeklimiz üç farklı şekilde sonuçlanabilir. Bunlar; ele geçirme, görmezden gelme ve  üstesinden gelme şeklinde olabilir.

            Sosyal bilimler bölümü olarak “Paylaşmaya Değer Fikirler” etkinliği kapsamında hazırladığımız "Zorlukların Üstesinden Gelme" adlı sunumla bu sorunlara çözümler sunmaya çalıştık. Sunumumuz 1 Aralık 2022 Perşembe günü okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi. Etkinliğimiz, 10 FL/A sınıfından Atakan Binokay, Mustafa Özçelik, Aras Kurt ve Çınar Yurdakul’un katkılarıyla hazırlanıp sunuldu. Sunumumuzu 9. sınıf  ve 11. sınıf öğrencilerimiz ilgiyle izledi ve sorular sorarak etkinliğe katıldılar.

            Sonuç olarak, “Hayatta problemler bizi çevrelediğinde ve dibe vurduğumuzda umutsuzluğa kapılmak ve böyle psikolojik rahatsızlıkları olan insanları idolleştirmek yerine kendi kişiliğimizi oluşturup  geliştirmeliyiz.” sözleriyle konunun  ana fikri vurgulandı.

PAYLAŞ:
X