ORTAOKUL Haberler
SPORUN BAŞKENTİ
29 Nisan 2023

2022-2023 eğitim öğretim yılında İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen,

📌”Küçük Erkekler Basketbol Müsabakaları"nda ADANA İL ŞAMPİYONU olan takımımız 27-28 Nisan 2023 tarihlerinde Mersin'de yapılan Türkiye çeyrek final grup müsabakalarının yenilgisiz şampiyonu olarak Türkiye yarı finaline katılma hakkı kazanmıştır.

📌25-27 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen “Okullar Arası Küçük Kız Yüzme Müsabakaları”nda okul takımımız Adana BİRİNCİSİ olarak il dışında gerçekleştirilecek olan grup şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştır.

📌”Okullar Arası Küçük Erkek Yüzme Müsabakaları” ise 25-26-27 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilmiştir. Takımımız Adana ÜÇÜNCÜSÜ olmuştur.

Emeği geçen yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.