ORTAOKUL Haberler
Öğrencilerimizin Gözünden Güzel Adanamız
07 Ocak 2019

Adana’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 97. yıl dönümü, Sosyal Bilgiler Zümresinin  5.sınıf öğrencileriyle birlikte düzenlediği sergiyle kutlandı.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Efendiler, bende bu vakayiin ilk teşebbüs hissi bu memlekette, bu güzel Adana’da vücut bulmuştur.” sözünden yola çıkarak öğrencilerimiz Adana’mızı tanıtan afişler hazırladılar.

Etkinlik kapsamında Adana’mızın tarihi  ve turistik yerleri,  yöresel yemekleri ve kıyafetleri görsellerle de desteklenerek öğrenci emeği olan afişlerle sergilendi. Öğrencilerimizin büyük bir özveri ile hazırladıkları çalışmalarla Adana’mızın güzellikleri bir kez daha gözler önüne serilmiş oldu.

Etkinlikte emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür eder,  Adana’mızın Kurtuluş Günü’nü yürekten kutlarız.