ORTAOKUL Haberler
HEYECANLA BEKLENEN GÜN GELDİ VE BAŞKENTLİLER OKULLARINA KAVUŞTU
11 Eylül 2023

Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK’ün de dediği gibi “ Eğitimdir ki bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır ya da esaret ve sefalete terk eder.”

Biz de Başkent Üniversitesi Özel Başkent Ortaokulu olarak yeni umutların, heyecanların, başarıların ve başlangıçların habercisi olan “İlköğretim Haftası”nı 11 Eylül Pazartesi sabahı okulumuzda mutlulukla kutladık.

İlkokul ve Ortaokul Müdürümüz Sayın İlhami Serdar KARAMAN’ın açılış konuşmasıyla törenimize başladık ve 5/D sınıfından İpek GÜNDOĞDU’nun yönetiminde tüm öğrencilerimiz’in tek yürek halinde andımızı okumasıyla rotamızı belirledik. 8/E sınıfından Duru Ada OLCAYTU’nun okulun önemini ve Başkent Okullarının kendisine kazandırdıklarını anlatan yazısıyla törenimize devam edip 7/D sınıfından öğrencimiz Doğan ARIKAN’ın “Mustafa Kemal’e Giden Yol” şiiriyle Ata’mızın yolunda gideceğimize söz vererek törenimizi sonlandırdık.

Tüm öğrencilerimize sağlıklı, başarılı ve keyifli bir yıl diliyoruz.