ORTAOKUL Haberler
5. Sınıflar Bilgi Yarışması
28 Aralık 2018

Özel Başkent Ortaokulundaki tüm zümrelerin ortak çalışması ile hazırlanan Bilgi Yarışması, ortaokul 5. sınıf öğrencilerinin oluşturduğu gruplarla 28.12.2018 Cuma günü yapıldı.
           Seyircilerin de katılımıyla büyük bir coşku içinde geçen yarışmada gruplar başa baş mücadele ederken Kayra ÖZSOY, Melisa DÖLEK ve Fatma Kardelen KOÇER isimli öğrencilerimizden oluşan takım birinci olmuştur.
           Bilgi ve kültür içerikli yarışmamızda ortak amacımız, yarışan ve izleyen öğrencilerimizin görev ve sorumluluk duygularının gelişmesi, toplum içerisinde kendilerini doğru ifade edebilmeleri, hızlı ve doğru karar verebilmeleri ve saygı çerçevesinde mücadele edebilmeleriydi.
           Bu güzel duygular içerisinde birincilerimiz başta olmak üzere tüm öğrencilerimizi kutluyoruz.