SİZİ BİZ ARAYALIM
X
icon

SİZİ BİZ ARAYALIM

ORTAOKUL Haberler
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI
23 Nisan 2023

TBMM’nin açılışıyla özgür ve bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı, egemenliğin kayıtsız şartsız millete verildiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun!

Mustafa Kemal Atatürk’ün “Bütün cihan bilmelidir ki artık bu devletin ve bu milletin başında hiçbir kuvvet yoktur, hiçbir makam yoktur. Yalnız bir kuvvet vardır. O da millî egemenliktir. Yalnız bir makam vardır. O da milletin kalbi, vicdanı ve mevcudiyetidir.” sözleri rehberimiz olmaya devam edecektir.

Başkent Üniversitesi Özel Başkent Ortaokulu öğrencileri ulusal egemenliğin ve Atatürk devrimlerinin önemini vurgulamıştır. Ayrıca koromuzun seslendirdiği şarkılar ve öğrencilerimizin dans gösterileriyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlanmıştır.

Bizler de Başkent gençleri olarak Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün göstermiş olduğu yolda Türk milletinin tam bağımsızlığa huzur ve refaha sahip olması, devletin millet egemenliği esasına dayandırılması, aklın ve bilimin rehberliğinde çağdaş uygarlık düzeyine çıkarılması yolunda çalışacağımıza söz veriyoruz.

PAYLAŞ:
X