SİZİ BİZ ARAYALIM
X
icon

SİZİ BİZ ARAYALIM

LİSE Haberler
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Töreni
19 Mayıs 2019

   Başkent Üniversitesi Özel Başkent Okulları,  Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün 19 Mayıs 1919’ da Samsun’a çıkışının 100. yılını büyük bir coşku ile kutladı.

            Özel Başkent Anadolu ve Fen Lisesi Bando Takımı eşliğinde okulumuzun spor takımlarında görev alan öğrencilerimizin tören geçişi ile başlayan kutlamalar, bayrak töreni, Fizik öğretmeni Erdal Toprak'ın günün anlam ve önemine ilişkin konuşması, Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerinin gösterileri, şiir ve müzik dinletileriyle devam etti.

            Gençlerin “19 Mayıs Bir Güneş Doğuyor” oratoryosu, yaşlı ve mağrur Bandırma’yı simgeleyen mizansenleriyle büyük beğeni topladı. İlköğretim ve lise step takımının gösterileriyle keyifli anlar yaşayan izleyenler zeybek grubunun gösterisiyle de gururlandılar. Keman, piyano soloları, koro ve vals ile gençler 19 Mayıs ruhunu hem yaşayıp hem yaşattılar.

            Özel Başkent Okulları; dünya tarihinin en büyük liderlerinden biri olan Mustafa Kemal Atatürk’ün aziz hatırası önünde bir kez daha saygıyla eğiliyor; en büyük emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti’ne her zaman ve her türlü şartta sahip çıkacağına, gerçekleştirdiği devrimleri ve idealleri yaşatacağına söz veriyor.

            İzindeyiz Yüce Ata’m!

PAYLAŞ:
X