İLKOKUL Haberler
Dünya Su Günü Etkinliği
22 Mart 2023

1992 yılında Rio de Janerio'da düzenlenen Birleşmiş Milletler Çevre ve Kalkınma Konferansı'nda suyun öneminin dünyada giderek artması, temiz su kaynaklarının korunması ve çoğaltılması gerekliliği vurgulanmış, yapılan paylaşımlar sonucunda 22 Mart gününün “Dünya Su Günü” olarak her yıl kutlanmasına karar verilmiştir.

Suyun yaşantımızdaki önemi hakkında farkındalık yaratmak amacıyla, öğrencilerimiz sınıflarında suyun döngüsü, su kaynaklarının korunması ve su tasarrufu gibi konularda konuşmalar yaparak birbirleriyle paylaşımlarda bulundular. Duygu ve düşüncelerini aktardıkları afiş,slogan ve resim çalışmaları ile hazırladıkları ürünleri panolarda sergilediler.Suyun her geçen gün azaldığına dikkat çeken t-shirt tasarımları    hazırladılar. 3. sınıf  öğrencilerimiz de bu önemli günü vurgulayan ingilizce şarkıları seslendirerek katılım gösterdiler.