İLKOKUL Haberler
2. SINIFLAR “SPELLING BEE” YARIŞMASI
04 Ocak 2023

Özel Başkent İlkokulu İngilizce zümresi, 2. sınıf öğrencileri için “Spelling Bee” (Kelime Heceleme) yarışması organize ettiler. Bu yarışma;öğrencilerin kelimeleri doğru hecelemelerini,kelimelerin yazılış ve okunuşlarını doğru bir şekilde öğrenmelerini destekler. Ayrıca öz güven gelişimi, topluluk önünde konuşma gibi becerilerini de geliştirir.

Yarışma için  öğrencilerimize kelime listesi dağıtıldı.Kelimelerin okunuş ve hecelenişlerine göre finale katılma hakkı kazanan öğrenciler belirlendi.
Ahmet Aras Oktay, Emir Sakin, Çağan Çekmez, Alihan Can, Kerem Kocabuğa, Soner Derin Erhuy yarışmayı başarı ile tamamladı.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.