İLKOKUL Haberler
"Sağlıklı Beslenme" Konulu Kompozisyon Yarışması
25 Aralık 2022

Yaratıcı yazma; duyguları, düşünceleri, izlenimleri, hayalleri ifade etmeye yarayan bir yazma biçimidir.Başkent Üniversitesi Özel Başkent İlkokulu öğrencileri Türkçe dersinde, yazma becerilerini geliştiren ve yaratıcılıklarını ortaya çıkaran çalışmalar yaparlar. Bu kapsamda Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı koordinesinde yürütülen “Okulda Sağlığın Korunması “ programı yıllık planı gereği 4.sınıflar arasında “Sağlıklı Beslenme” konulu kompozisyon yarışması düzenlenmiştir. Yarışmada 4/B sınıfı öğrencisi Beril SEVGİLİ,  4/D sınıfı öğrencisi İpek Suna ÖZDEMİR, 4/C sınıfı öğrencisi Olgu KILIÇARSLAN derece almışlardır.

Başkent ailesi olarak öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.