Sal05262015

Last updateÇar, 20 May 2015 2pm

LİSE

Kayıt

1) Başkent Üniversitesi Özel Başkent Koleji ile Fen Lisesi'nde 9. sınıfa öğrenci kaydı Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği, Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği ve Ortaöğretime Geçiş Uygulamaları Kılavuzu çerçevesinde, ortaöğretime yerleştirmeye esas puan doğrultusunda yapılır.

2) Kontenjanın dolmaması durumunda o yılın ortaöğretime yerleştirmeye esas puanı dikkate alınarak kayıt yapılır.

3) Kontenjanın yine dolmaması durumunda kayıt, başvuru sırası dikakate alınarak ve okul yönetiminin yapacağı görüşme sonucuna göre yapılır.

Nakil

Özel Başkent Koleji ve Fen Lisesi'ne öğrenci nakli, öğretim programları kazanımları dikakete alınarak yapılacak sınav sonucuna ve okul yönetimince öğrenciyle yapılan görüşmeye göre yapılır.

YENİ KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER
9. SINIFLAR ARA SINIFLAR
Nüfus Cüzdanı Fotokopisi Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
TEOG Sınavı Sonuç Belgesi

Sorularınız için Halkla İlişkiler Birimi ile irtibata geçebilirsiniz.

Tel: 0 322 239 51 68 (Dahili 1140)

Yemek Listesi

Akademik Takvimler