Cts06242017

Last updatePzt, 12 Haz 2017 8am

İLKOKUL - ORTAOKUL

Kayıt

1) İlkokulun ana sınıfına öğrenci kayıtları; okulun o yıla ait ücret ilanından sonra okul yönetimince öğrencilerle yapılacak ön görüşmenin sonucuna göre yapılır.

2) İlkokul 1. sınıfa öğrenci kayıtları; aynı kurucuya ait okulların ana sınıfı öğrenci velilerinin istemeleri halinde, okulun o yıla ait ücret ilanından sonra okul yönetimince öğrencilerle yapılacak ön görüşmenin sonucuna göre yapılır.

3) Kontenjanın dolmaması durumunda kayıt, başvuruda bulunan öğrencilerle okul yönetiminin yapacağı ön görüşme sonucuna göre yapılır.

4) Ortaokul 5. sınıfa kayıt, öğretim programları kazanımları dikkate alınarak yapılacak sınav sonucuna göre yapılır.

5) Okullara devam eden öğrencilerin kayıtları ise; o yıla ait ücret ilanından sonra velilerin talepleri doğrultusunda yenilenir.

Nakil

1) İlkokul 1,2 ve 3. sınıflarına nakil, okul yönetimi tarafından yapılacak görüşmeye göre yapılır.

2) İlkokul 4. sınıf ve ortaokula nakil, öğretim programları kazanımları dikkate alınarak yapılacak sınav sonucuna ve okul yönetimi tarafından yapılacak görüşmeye göre yapılır.

YENİ KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER
Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

Sorularınız için Halkla İlişkiler Birimi ile irtibata geçebilirsiniz.

Tel: 0 322 239 51 68 (Dahili 1140)

Yemek Listesi

TOPLUM HİZMETLERİ