Cum08182017

Last updateÇar, 16 Ağu 2017 1pm

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT OKULLARI YÜZME HAVUZU

Yüzme havuzumuz yetişkinlere ve çocuklara yüzme kursu ve özel yüzme dersleri veren üyelik kaydıyla serbest çalışma yapan profesyonel yüzme havuzudur.  Faaliyetlerini yüzme çalışmalarını yaz ve kış olmak üzere devam ettirmektedir. Aynı zamanda küçük yaş gruplarında sporcular yetiştiren, okullar arası müsabakalara katılan, okullarını başarıyla temsil eden sporcular yetiştirmekteyiz. Yüzme kursları aylık üyelikler şeklindedir, tek günlük giriş yoktur. Yüzme bilen yetişkinler ve çocuklar aylık üyeliklerden faydalanarak tesislerimizde spor amaçlı yüzebilir, teknik yüzme çalışmalarımıza katılabilirler.

Yüzme havuzumuz kapalı tesis kışında kullanılan yarı olimpik 25m uzunluğunda 12,5m genişliğinde 5 kulvarlı EĞİTİM havuzudur. Daha güvenli ve etkin eğitim amaçlı yarıya kadar 1.40m derinliğinde diğer yarısı 2m derinliğindedir. Geniş tribün ve havuzu gören bekleme salonumuz veliler ve öğrenci yakınları tarafından kullanılarak dersleri izleyebilirler

Su sıcaklığı sağlık bakanlığının verdiği sınırlarda 26-28 derecedir. Ph 7,2-7,4 arası klor 1,0-1,50 arasındadır.

Havuzumuz sağlık bakanlığı, toplum sağlığı merkezi tarafından denetlenmektedir.

Aylık analizler alarak su hijyen kontrolleri yapılmaktadır.

Eğitimler beden eğitimi mezunu ve uzman antrenörler eşliğinde yapılmaktadır.

Okulumuzda ilköğretim öğrencilerine her yılın ekim ve mayıs aylarında zorunlu yüzme dersi verilmektedir. Amacımız yüzme bilmeyenlere yüzme öğretmek ve aynı zamanda yüzme bilenlerin stilini geliştirmektir. Çocuklarımızın hem güvenliği hem de sağlıklı bireyler olarak yetişebilmesi için yüzme sporunu daha ilköğretim düzeyinde iken aşılamaktayız.

Yüzme kursları hakkında merak ettiğiniz diğer soruların cevaplarına ulaşmak ve  yüzme kurslarımıza katılmak için bize ulaşarak randevu alınız.

HAVUZ İRTİBAT

Telefon:     (0322) 239 51 68

Dahili:

1147 - Çetin ARSLAN

1206 - Yüsra ŞEKER – Melek BÜYÜKALTAY

Adres     :   Başkent Üniversitesi Özel Adana Başkent Okulları Huzurevleri Mah.77201 Sk. 01170 Çukurova/ADANA