Cts11182017

İçerikler

HAVUZUMUZDA YAPILAN EĞİTİMLER

ÇOCUKLAR İÇİN KURSLAR

5-12 yaş aralığında acemi (yüzme bilmeyen) 6-7kişi ve stil (yüzme bilen)10kişi öğrenci gruplar kurslarımız 1 saatlik derslerle haftada 2 çalışma toplam 8 saatlik dönemlerle bir ay sürmektedir; birkaç aşamadan oluşur. Nefes tekniği, kolların kullanımı ve bacakların kullanımı şeklindedir. İlk olarak ders sırasında bu üç bölümü ayrı ayrı çalıştırıyoruz.

Bu temellerin atılması ve istikrarlı bir şekilde geliştirilmesi ile çocuklar yüzmeye başlayacaklardır.
Yüzme öğrenen öğrencilerimize stil kursları düzenliyoruz.1.stil 2.stil ve 3.stil gurupları

ÖZEL DERS

Bire bir özel yüzme dersleri kişinin psikolojisi, önceden yaşadığı korkular, deneyimleri fiziksel kapasitesi, suya karşı adaptasyonu, bireysel yetenekleri ve öğrenim süresi kişiden kişiye değişmektedir.Tabi bire bir özel yüzme dersi almanız yüzme öğrenme süresinizi kısaltacaktır. Özel yüzme dersleri uzman eğitmen eşliğinde bire bir olarak 8 saat paket program halinde yapılmaktadır.

Tek saatlik özel ders programımız yoktur.

ANTRENMAN EĞİTİMİ

Eğitim alan yüzmeyi öğrenip yüzme stillerini ve fiziksel yapısını geliştirmek isteyen öğrencilerimizle yüzme antrenmanları yapmaktayız. Haftada 4 çalışma iki hafta içi 2 hafta sonu bir aylık dönemlerle

YÜZME EĞİTİMİ İLE İLGİLİ MERAK EDİLEN SORULAR

Yüzme öğretmeyi garanti veriyor musunuz?

Yüzme öğreneceğinizi garanti ediyoruz. Yüzme öğrenme süresi kişiden kişiye değişkenlik göstermektedir. Ne kadar sürede yüzme öğreneceğinizi sizin kişisel yeteneğiniz, su korkunuz, spor geçmişiniz gibi durumlar belirler. Süreci yüzme eğitimi almadan tahmin etmek doğru değildir. Yüzme eğitimi almaya başladığınızda derslere ara vermeden katılımlarınızı devam ettirmenizi öneririz.

Aşırı su ve derinlik korkum var yüzme öğrene bilir miyim?

Eğer aşırı su ve derinlik korkunuz varsa ilk etapta kısa süreliğine de olsa bir özel yüzme dersi almanızı tavsiye ederiz.

Yüzme için gerekli kişisel malzemeler nelerdir?

• Bayanlar Mayo veya Bikini kullanabilirler
  • Erkekler Mayo veya Short kullanabilir
  • Bone
  • Yüzücü Gözlüğü
  • Havlu
  • Terlik
  • Fön Makinesi

( Bone ve yüzücü gözlüğünü yüzme havuzu kantinden temin edebilirsiniz.)

Üyelik özellikleri nelerdir?

STANDART YÜZME ÜYELİĞİ:

Yetişkin ve çocuk yüzme dersleri üyelik sistemi aylık üyelik şeklindedir. Aylık üyelikler de yüzme eğitimlerine katılım hafta da iki gün birer saat olarak organize edilmektedir. Aylık üyelikler de ders programı sekiz ders olarak belirlenmiştir. Her ders 1 saat sürmektedir. Hafta içi veya hafta sonu programlarında size ayrılan sürede derslere katılma zorunluluğu vardır. Aylık üyelikler de girilmeyen derslerin telafisi yapılmamaktadır. Tek girişlik veya haftalık üyeliğimiz yoktur. Yüzme kursları hakkında bilgiler yüzme kursu fiyatları günceldir.

• SERBEST YÜZME ÜYELİĞİ:

Serbest yüzme üyeliği sadece yüzme bilenler için geçerlidir. Yüzme bilenler sağlık yaşam ve spor amaçlı serbest yüzme üyeliği ( kurs almadan ) yaparak çalışma gün ve saatlerimizde yüzme sporu yapabilirler. Serbest üyelik ile standart üyelik ücretleri aynıdır