Pzt04242017

Last updatePer, 20 Nis 2017 9am

Okul Müdürü

Eğitim bir ulusun kalkınabilmesi için en önemli unsurlardan biridir. Eğitim bir bütündür ve her alanda gerçekleştiğinde toplumlar dünya ülkeleri arasında istenilen yere gelecektir. Toplum hayatına uyum sağlama, kişilik kazanma, iyi bir insan olma ancak iyi bir eğitim sayesinde olur.

Okulumuz eğitim çalışanlarının temel anlayışında; öğrencileri bilgiyi yüklenen değil merkeze alan, öğrenmeyi öğrenen, kişilikleri gelişmiş, yeteneklerini kullanan, problem çözen, analiz ve sentez yapabilen, akılcı, yapıcı, duygu ve düşünceleri dengeli, sevgi dolu, hoşgörülü, ulusal ve evrensel değerlere saygılı vatandaşlar olarak gelişmelerini sağlamak vardır.

Öğretmen ve eğiticilere ‘’ sizin başarınız, Cumhuriyet’in başarısı olacaktır.’’  diyen Atatürk, iyi eğiticiler olmadan iyi eğitim olmayacağını biliyordu.

Bizlere bu ortamı hazırlayan yöneticilerimize, öğretmenlerimize, desteklerini esirgemeyen velilerimize, eğitime gönüllü tüm insanlara sonsuz teşekkürler...

Saygılarımla.

Mithat EROĞLU