Cum08182017

Last updateÇar, 16 Ağu 2017 1pm

İdari İşler Birimi

Başkent Üniversitesi Özel Adana Başkent Okulları’nda çalışan tüm personelin ve öğrencilerin güvenliğini, taşınır ve taşınmaz tüm malların ve idari işlere bağlı birimlerin hizmetini koordine ve kontrol eder.

Çocuklarınızı gönül rahatlığıyla emanet edebileceğiniz bir eğitim ortamı oluşturabilmek ve kaliteli hizmetin sürekliliğini sağlamak için okul genelinde;

• Güvenlik,
  • Yemek,
  • Kantin,
  • Santral,
  • Temizlik,
  • Satınalma,
  • Yüzme havuzu,
  • Sağlık hizmetleri,
  • Bina ve demirbaş,
  • Teknik bakım onarım,
  • Kurum araçlarının sevk ve idaresi,
  • Her türlü toplantı, tanıtım ve organizasyonlara alt yapı desteği sağlanması,
  • Okul kıyafetleri vb. konularda gerekli süreçleri merkezi bir şekilde yönetir, ekibi ile birlikte kaynakların etkin kullanılmasını sağlar.

ISO 9001 kalite yönetim sistemimin uygulandığı okulumuzda, İş Sağılığı ve Güvenliği hassas bir şekilde uygulanmaktadır.

Hüsnü Kadir MAZAK
İdari İşler Birim Yöneticisi